Главное меню
· Главная страница
· Новости предприятий
· Новости бизнеса
· Доска объявлений (30828)
· Отраслевой рубрикатор
·Алфавитный указатель
·Алфавитный указатель руководителей
·Поиск
 
Предложения
Добавить тендер
Добавить тендер
· Тендеры
· Добавить тендер
·Вакансии
Петербурга (108)
·Товары и услуги Петербурга (411)
·Инвестиционные предложения (5)
·Организации приобретут (0)
·Вход для зарегистрированных пользователей
 
Реклама
•••

•••
 
Сотрудничество
· Контакты
·Расценки
 
Полезные ссылки
Сайт www.pohudet21vek.ru расскажет как правильно похудеть!
 

  
  БИЗНЕС САНКТ - ПЕТЕРБУРГА 
Навигация по разделу
  • Все отрасли
Все отрасли
Отзывы клиентов

...

Свернуть Подробнее

...

Свернуть Подробнее

...

Свернуть Подробнее

Вопрос-ответ

Ответ:

Вопрос:

Ответ:

Вопрос:

Ответ:

Задать вопрос специалисту

Возник вопрос по содержанию отчёта?

Задайте его! Персональный менеджер свяжется с Вами и поможет решить любую задачу

Бесплатная аналитика

Russian frozen bread and bakery foods market: state and development under crisis conditions. (артикул: 02244 02058)

Дата выхода отчета: 1 Декабря 2008
География исследования: Россия
Период исследования: 2008
Количество страниц: 74
Язык отчета: Английский
Способ предоставления: электронный

Вы можете заказать данный отчёт в режиме on-line прямо сейчас, заполнив небольшую форму регистрации. Заказ отчёта не обязывает к его покупке. После получения заказа на отчёт с Вами свяжется наш менеджер.

Не нашли подходящее исследование?

Если данный отчёт Вам не подходит, Вы можете:

  • 1. Заказать обновление с уточнением структуры отчёта
  • 2. по Вашей теме
  • 3. по Вашей теме
  • Полное описание отчета

    Main research objectives are:

    1. Economic activity estimation in terms of analysis of business processes occurring on the Russian frozen bread and bakery foods market.
    The research period is 2003-2007.
    2. Development trends revelation of the Russian frozen bread and bakery foods market, expediency definition and possibilities of investors penetrate to it in conditions of turbulent market environment.
    The general trends and development forecasts of the Russian frozen bread and bakery foods market are considered over near-term outlook.

    Information sources:

    1. Reports of the Federal State Statistic Service, Ministry of Agriculture, and Russian Federal Customs Service.
    2. Companies press releases, branch and expert estimations of mass-media.
    3. Own informational resource and extensive enterprises database of Information Agency «CredInform North-West ».

    General conclusions:

    Russian frozen bread and bakery foods market is rather young.
    The capacity of frozen bread market has shown positive growth at level of 159.4% for last five years during 2003-2007. The market capacity increased at 101.9% in 2007 in comparison with 2006.
    The capacity of frozen bakery foods market (various kinds of frozen dough, finished baking goods: shortcakes, rolls, covers, triangles, etc.) has increased in 1.4 times in kind since 2003 as of the beginning of 2008.
    Development of frozen food market depends on considerable influence of crisis processes and great number of environmental factors. Note should be taken the consumption of common bakery foods sorts in Russia decreases at 1-3% annually that makes the frozen bread market attractive.
    Potential basis for frozen grain products manufacture is enterprises of baking industry. There are registered about 860 ones in Russia. And, the greatest part of enterprises is located in the Central federal region. Majority of bakery products is made in two regions – in Central and Privolzhskiy region.
    According to experts, approximately 5 large players are concentrated in the frozen bread market. Ones of the largest manufacturers in a frozen bakery foods segment are: Zvezdnyy (Moscow), Talosto, Khlebnyy Dom (Saint-Petersburg) and so on.
    Consumers of frozen bread and bakery foods are both industrial consumers (HoReCA sector, street-food segment, public catering establishments, cafe, and restaurants) and individual consumers.
    The greatest realization volume of frozen bread and bakery foods in Russia through channels of retail trade are grocery stores, markets and supermarkets.
    In the near future, in spite of crisis, demand development for frozen bread and half-finished product is expected in regions and the largest cities of Russia. Positions will be reached by those operators financially steady against crisis who correspond in full to consumer expectations.
    Therefore, market participants have started to realize projects for building of new capacities designed for frozen goods output. In turn, crisis can affect any phase of project: beginning from realization terms shift and project freezing to even full refusal of one. Application of necessary toolkit will allow reducing risks.
    In Russia in developing crisis processes conditions it is very important for companies management and TOP-managers to include in anti-recessionary plan some measures that associated with increase of firm economic safety. Ones of such measures can be the following: companies detailed check with respect to reliability (legal status, financial figures, market position and etc.) not only own partners, but new clients, and also revelation and estimation of business competitors’ activities that it will allow to decrease uncertainty risks.
    To assist in understanding of the Russian market participants, to check their reliability specially finance, and also for more information on participants of the Russian markets see created by «CredInform North-West» Branch Enterprises Databases and also Companies Directories.
    More detailed information on any firm can be received on-line at Agency website where in accessible form reference company data is presented not only, but also in comparative form its financial figures, foreign economic activity data and etc.

  • Подробное оглавление/содержание отчёта

    Contents:

    1. General characteristic of frozen bread and bakery foods market in Russia in 2007

    1.1. Market capacity of frozen bread and bakery foods
    1.2. Factors affecting the Russian frozen bread and bakery foods market development
    A. Role of bread in the Russian society.
    B. Industry legislation and regulation associated with bread.
    C. Negotiation process concerning a possible Russia's entry to the World Trade Organization.
    D. Price aspect.
    E. Manufacture volumes figures of baking industry.
    F. Population purchasing power.
    G. Competition level in the market.
    H. Frozen product advantages.
    I. Flour market environment in Russia.
    J. Crisis processes.

    2. Features of frozen bread and bakery foods market

    2.1. Manufacture of frozen bread and bakery foods
    2.2. Distribution organization of frozen bread and bakery foods
    2.3. Use of frozen bread and bakery foods in public catering
    2.4. Basic consumers groups of frozen bread and bakery foods
    - Corporate sector
    - Street-food segment
    - Individual consumers
    2.5. Analysis of estimations and participants opinions of frozen bread and bakery foods market

    3. Foreign trade turnover structure of frozen bread and bakery foods market

    3.1. Import of frozen half-finished dough products to Russia in 2007 (commodity groups 1905 and 1901200000)
    3.2. Export of frozen half-finished dough products from Russia in 2007 (commodity groups 1905 and 1901200000)

    4. Development prospects of frozen bread and bakery foods market

    5. Branch leading players characteristic of frozen bread and bakery foods market

    5.1. Leading manufacturers of frozen bread and bakery foods
    5.2. Basic foreign trade turnover operators of frozen bread and bakery foods

  • Перечень приложений

    Tables:

    1.1. Manufacturers price index of bread and flour expandable confectionery products detailed on subjects of Russia in 2008(9)
    1.2. Manufacturers price index of dry bakery products and flour durable confectionery products detailed on subjects of Russia in 2008(9)
    1.3. Bread and bakery products manufacture detailed on regions of Russia in 2003-2007 & the 1st half-year 2008
    1.4. Bread and bakery products manufacture in the Central, Privolzhskiy and Northwest federal regions in January-September, 2008
    1.5. Monthly average nominal accounting salary of field employers detailed on regions of Russia in 2003-2007 & 2008(8)
    1.6. Average consumer prices of wheat flour
    1.7. Comparative price analysis of Russian grain as of October 5 2005; January 31, 2007; July 30, 2008 & October 15, 2008
    2.1. Production regions capacities of bakery products manufacture
    2.2. Russian leading baking enterprises detailed on federal regions
    2.3. Profitability figures of various kinds of bread manufacture
    2.4. Manufacturers of frozen half-finished dough products detailed by kinds of output
    2.5. Annual turnover figures (2005-2007) and profit margin (2007) of basic frozen bread and bakery foods manufacturers
    2.6. Distribution of frozen products through retail trade channels
    2.7. Leading restaurants and cafe in Russia (TOP 20)
    2.8. Leading hotels with restaurants in Russia (TOP 20)
    2.9. Estimation of project payback on autocafe opening
    3.1. Volumes and dynamics of foreign trade turnover of frozen bread and bakery foods in 2005-2008 (9)
    3.2. Foreign trade activities codes characteristic of commodity group «FROZEN BREAD AND BAKERY FOODS»
    3.3. Import and export deliveries volumes of frozen bread and bakery foods in 2007 according to foreign trade activities codes (commodity group 1905, 1901200000)
    3.4. Delivery volumes of frozen bread and bakery foods to Russia in 2007 detailed on countries consignors
    3.5. Import volumes of frozen half-finished dough products to Russia in 2007 detailed on consignees, ТОР-10 (in cost value)
    3.6. Delivery volumes of frozen bread and bakery foods from Russia in 2007 detailed on countries consignees
    3.7. Export volume of frozen bread and bakery foods from Russia in 2007 detailed on consignors, ТОР-20 (in cost value)

    Diagrams:

    1.1. Russian frozen bread market capacity in kind
    1.2. Russian frozen dough market capacity in kind
    1.3. Price trend of extra white bread & rolls and buns in 2008(8)
    1.4. Average consumer prices of white/rye bread and & rolls and buns in Russia during 2003-2007
    1.5. Consumers price index on bakery products and cereals in Russia and separate countries of the European union in June, 2008 (% by December, 2007)
    1.6. Baking ovens manufacture in 2006-2007, 2008(9)
    1.7. Bread and bakery products manufacture in Russia in 2003-2007
    1.8. Bread and bakery products manufacture in 2008 (January-September)
    1.9. Russian flour market capacity in 2003-2007 in kind
    1.10. Russian flour market capacity in 2003-2007 in cost value
    1.11. Basic consumer groups of flour in 2007 in kind
    1.12. Flour manufacture in Russia in 2003-2007
    1.13. Flour manufacture in Russia detailed on months in 2007 and 2008(9)
    1.14. Export/import of flour to Russia in 2003-2007
    2.1. Consumption by consumers and households of various kinds of frozen products in Russia in 2006-2007
    3.1. Proportion of import and export trend of frozen bread and bakery foods in 2005-2008(9) in kind and cost value
    3.2. Consignors countries geography of frozen bread and bakery foods to Russia in 2007, TOP 10 (in kind and cost value)
    3.3. Consignees countries geography of frozen half-finished dough products from Russia in 2007, TOP 10 (in kind and cost value)
    4.1. Russian frozen bread market capacity in 2008-2011 in kind
    4.2. Russian frozen bread market capacity in 2008-2011 in cost value
    4.3. Russian frozen bakery foods market capacity in 2008-2011 in kind
    4.4. Russian frozen bakery foods market capacity in 2008-2011 in cost value

    Figures:

    1. Example of the brief supplemental information on a company
    2. Analysis of financial figures of a firm "X"
    3. Analysis of foreign trade activities of a firm "X"

Другие исследования по теме
Название исследования Цена, руб.
Обзор рынка слоеных изделий в Украине. 2017 год.

Регион: Украина

Дата выхода: 07.11.17

29 900
Обзор рынка бисквитных изделий Украины. 2017 год.

Регион: Украина

Дата выхода: 07.11.17

29 900
Обзор рынка замороженных хлебобулочных и кондитерских полуфабрикатов. 2017 год.

Регион: Украина

Дата выхода: 07.11.17

29 900
Обзор рынка крекеров Украины. 2017 год.

Регион: Украина

Дата выхода: 07.11.17

29 900
Обзор рынка кондитерских изделий Украины.

Регион: Украина

Дата выхода: 09.07.17

29 900
Актуальные исследования и бизнес-планы
  • Маркетинговое исследование и анализ рынка шоколадных изделий Украины в 2008-2011 гг. и в январе-апреле 2009-2012 гг.
    ВВЕДЕНИЕ
    I. ТЕНДЕНЦИИ
    Производство
    Тенденции рынка
    ∙ импортных поставок кондитерских изделий
    ∙ экспортных поставок кондитерских изделий
    Рекламная деятельность основных производителей
    Предпочтения потребителей
    II. PEST АНАЛИЗ
    (Р) Анализ законодательных факторов
    ∙ Таможенные пошлины на украинскую кондитерскую продукцию, существующую в других странах
    ∙ Основные законодательные акты, регулирующие кондитерскую отрасль
    (Е) Экономический анализ
    ∙ Анализ уровня дохода
    (S) Анализ социальных факторов
    ∙ Демографическая ситуация
    (Т) Технологический анализ
    III. СОСТОЯНИЕ СЫРЬЕВОЙ БАЗЫ
    IV. КЛАССИФИКАЦИЯ РЫНКА ШОКОЛАДНЫХ ИЗДЕЛИЙ
    V. КОЛИЧЕСТВЕННЫЕ ПОКАЗАТЕЛИ РЫНКА
    Производство
    Экспорт
    ∙ Экспорт шоколадных изделий
    ∙ Экспорт шоколадных изделий в Россию
    Импорт
    Объем внутреннего рынка
    Емкость рынка
    Прогноз ситуации на рынке шоколадных изделий
    VI. ОСНОВНЫЕ ИГРОКИ РЫНКА
    РОШЕН
    ∙ О компании
    ∙ Производственные мощности
    ∙ География продаж
    ∙ Стратегия
    ∙ Показатели деятельности
    ∙ Ассортиментная структура производства
    ∙ Логисти…
  • Сахаристые кондитерские изделия. Текущая ситуация и прогноз
    МЕТОДОЛОГИЯ ПРОВЕДЕНИЯ ИССЛЕДОВАНИЯ Объект исследования: РЫНОК САХАРИСТЫХ КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ Цель исследования: ОЦЕНКА СОСТОЯНИЯ РЫНКА И ПРОГНОЗ ЕГО РАЗВИТИЯ НА 2011-2012 ГГ. Регион исследования: РОССИЯ И РЕГИОНЫ РФ Основные блоки исследования: АНАЛИЗ РОЗНИЧНЫХ ПРОДАЖ КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ В РОССИИ ОБЪЕМ РОССИЙСКОГО РЫНКА САХАРИСТЫХ КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ ТЕНДЕНЦИИ НА РОССИЙСКОМ РЫНКЕ КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ ПРОИЗВОДСТВО САХАРИСТЫХ КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ КРУПНЕЙШИЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ САХАРИСТЫХ КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ АНАЛИЗ ЭКСПОРТА САХАРИСТЫХ КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ АНАЛИЗ ИМПОРТА САХАРИСТЫХ КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ ЦЕНЫ ПРОИЗВОДИТЕЛЕЙ НА САХАРИСТЫЕ КОНДИТЕРСКИЕ ИЗДЕЛИЯ РОЗНИЧНЫЕ ЦЕНЫ НА САХАРИСТЫЕ КОНДИТЕРСКИЕ ИЗДЕЛИЯ ГОСУДАРСТВЕННОЕ РЕГУЛИРОВАНИЕ РЫНКА КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ ПОТРЕБИТЕЛЬСКИЕ ПРЕДПОЧТЕНИЯ НА РЫНКЕ КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ ПРОГНОЗ РАЗВИТИЯ РЫНКА САХАРИСТЫХ КОНДИТЕРСКИХ ИЗДЕЛИЙ НА 2010-2011 ГГ. Виды сахаристых кондитерских изделий, рассмотренных в исследовании: Шоколад и шоколадные изделия Карамель Халва Мармеладно - пастильные изделия Джем, фруктовые желе и пасты Конфеты, глазированные шоколадной глазурью Кондитерские изделия из сахара, не содержащие какао Жевательная резинка Крупнейшие российские предприятия, для которых составлены профили: ООО «МАРС» ОАО «РОШЕН» ООО «КРАФТ ФУДС РУС» ОАО…
  • Рынок зерновых хлебцев Украины, 2011-2012 гг.
    1. Методологические комментарии к исследованию 2. Обзор рынка зерновых хлебцев1 2.1. Описание продукции 2.2. Основные характеристики рынка 2.3. Объем и емкость рынка 2.4. Структура рынка: 2.4.1. по ассортименту 2.4.2. по производителям, оценка доли импортных товаров 2.4.3. по отраслям потребления/типу потребителей 3. Анализ внешнеторговых поставок хлебцев в Украине 3.1. Объем и динамика импорта 3.2. Объем и динамика экспорта 3.3. Баланс экспорта/импорта в 2011г. 4. Анализ производства зерновых хлебцев в Украине 4.1. Объем и динамика производства 4.2. Доля экспорта в производстве 4.3. Сегментация производства (по видам продукции, областным центрам) 5. Конкурентный анализ: крупнейшие производители/продавцы хлебцев в Украине 5.1. Насыщенность рынка 5.2. Основные компании-конкуренты: объем производства и доля на рынке 5.3. Рейтинг крупнейших игроков 5.4. Анализ ценовой и маркетинговой политики конкурентов 5.5. Ассортимент конкурентов 5.6. Анализ возможностей расширения ассортимента Заказчика 5.7. Определение оптимальной цены на продукцию Заказчика 5.8. Профили основных игроков 6. Анализ потребителей хлебцев в Украине 6.1. Сегментация потребителей зерновых хлебцев в Украине 6.2. Оценка объема и структуры потребления 6.3. Основные отрасли потребления и потребители 6.4. Влияние сезоннос…

Спецпредложение

Узнайте о текущих специальных предложениях по телефонам

Полезные статьи



Copyright © 2002-2018
webmaster

  
Исследования
· Рубрикатор
·Поиск исследований
·Полезное об исследованиях
 
Поиск



Расширенный поиск
 
Полезные ссылки


 
Информация
Количество предприятий в базе на текущий момент:

Курсы других валют ЦБ РФ

Погода завтра
·Статистика
·Ссылки
 
Реклама
•••
Дизель-генераторы, щиты автоматического ввода резерва (ЩАВР)

Ремонт квартир в Санкт-Петербурге под ключ

 





Rambler's Top100 liveinternet.ru: показано число просмотров за 24 часа, посетителей за 24 часа и за сегодня
Рейтинг@Mail.ru